Interior Café Cometa

Les millors cafeteries amb llum natural de Barcelona en un entorn còmode per a la concentració i l’estudi a preus baixos pels estudiants.

Per tant, per tots aquells que busqueu una cafeteria per estudiar amb llum natural, o els que voleu sortir de la biblioteca, per poder gaudir d’un cafè o una beguda calenta ara que arriba el fred, però sense deixar de ser productiu, aquest post us agradarà perquè posar-se a estudiar mai no ha sigut tan fàcil! Des del Barri Gòtic fins a Gràcia, explorarem cafeteries amb wifi que conviden a la concentració i la creativitat en un espai, comode, ampli i acollidor.

SANDWICHEZ – PROVENÇA

La primera cafeteria que us convidem a visitar és la cadena de Sandwichez, exactament la que està en el carrer Provença en el barri de l’Eixample. Al trobar-se al centre de Barcelona, no té cap inconvenient respecte a les connexions de transport públic. Ara bé, en el cas d’estar a l’altra punta de la ciutat, no patiu que trobareu aquesta cadena de cafeteries arreu de la ciutat, ja sigui al barri de Gràcia, a la Via Augusta, o altres ubicacions de la ciutat.

Un factor primordial, que fa destacar un lloc d’estudi o treballar és la llum solar, en aquesta cafeteria no us heu de preocupar, ja que, ofereix una gran decoració que permet entrar la llum natural i que valora molt aquest aspecte.

Horari: Tots els dies de 7:15 a 22:00

Adreça: C/ de Provença, 258, 08008 Barcelona

Web: https://www.sandwichez.com 

Interior de la cafetereia Sandwichez Provenza, on es veu gent asseguda prenent alguna cosa. És un espai ampli amb grans ventanalls per on entra la llum natural.
Interior Sandwichez Provença

Granja PetitBo

Granja PetitBo és una antiga lleteria que ha estat reconvertida en una cafeteria amb un ambient elegant i modern del segle XX. Amb dues ubicacions, al Passeig Sant Joan, 82 i al Carrer Mallorca 194, és el millor Lloc Per estudiar on es fusiona la cuina, el disseny i pasitisos increíbles. Recomanem el seu famós pastis de Carrot Cake amb una de les seves infusions.

Horari: Tots els dies de 9:30 a 23:00

Adreces:

Web: http://granjapetitbo.com

 Interior de Granja PetitBo, on hi ha mobles de fusta ben acollidors, amb ventanalls de llum natural i un espai ben ample.
Interior Granja PetitBo

Federal Café

Federal Café és una cafeteria amb estètica moderna, un estil industrial i minimalista.

Ofereix una gran varietat de cafès, begudes, snacks i plats lleugers. Les seves tres ubicacions a Barcelona la fan una opció ideal per als estudiants que busquen un lloc amb un ambient tranquil i concentrat.

És ideal per als estudiants que busquen un ambient tranquil amb llum natural perfecte per treballar i fer co-working.

Horari: Tots els dies de 9:00 a 16:30

Adreces: 

Web: https://federalcafe.es/

Interior de Federal Café, on entra llum natural pels ventanalls que té cap al carrer. És un espai acollidor.
Interior Federal Café

Satan’s Coffee Corner

Al Satan’s Coffee Corner no només ofereix una tassa de cafè excepcional, sinó també un petit lloc bohemi inundat de llum natural, situat al Barri Gòtic. Reconeguda pel seu café magnífic i un ambient encantador i tranquil, tot i que el preu pot ser més elevat, la llum natural fa que sigui conveniente per als estudiants.

Horari: De dilluns a divendres de 10:00 a 18:00. Dissabtes i diumenges de 10:00 a 18:00.

Adreça: C/ de l’Arc de Sant Ramon del Call, 11, 08002 Barcelona

Web: http://www.rightsidecoffee.com/ 

Interior de Satan's Coffee Corner, on hi ha gent prenent alguna cosa i altres comprant. És un espai ample, amb llum natural i acollidor.
Interior Satan’s Coffee Corner

Starbuck’s Coffee – Via Laietana

Starbucks no és només un bàsic, sinó també imprescindible per a aquesta llista. A part d’oferir una gran carta de cafès i begudes, crea un entorn perfecte per estudiar amb comoditat, amb accés a Internet gratuït i llocs per carregar dispositius. Les diferents opcions d’espai, ja sigui individual o a la terrassa, permeten gaudir d’una gran llum natural.

Horari: De dilluns a divendres de 7:30 a 22:00. Dissabtes i diumenges de 8:00 a 22:00.

Adreça: Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Web: https://www.starbucks.es/

Vista exterior d'una botiga de Starbucks a Barcelona. La botiga està ubicada al carrer Via Laietana, un carrer concorregut al centre de la ciutat. La botiga té una façana i una finestra gran que mostra l'interior de la botiga. L'interior de la botiga és ple de clients que gaudeixen de cafè, te i altres aliments.
Exterior Starbucks Coffe Via Laietana

Coco – Coffice Barcelona

Coco – Coffice Barcelona és un espai de coworking amb servei de cafeteria, oferint un ambient tranquil i concentrat per a l’estudi. El seu disseny modern, finestres àmplies i molta llum natural fan d’aquest espai una opció ideal per als estudiants que busquen un entorn professional.

Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 19:00. Dissabtes i diumenges tancat.

Adreça: Carrer de Sant Salvador, 87, 08024 Barcelona

Web: http://www.cocoplace.cat/

Imatge de l'interior de Coco-Coffice. Enfocada una taula de fusta rectangular amb quatre cadires de plàstic al voltant. La taula està ubicada al centre d'una habitació amb parets blanques i finestres grans. L'habitació està equipada amb altres mobles d'oficina, com ara escriptoris, cadires i prestatgeries.
Interior Coco – Coffice Barcelona

Little Fern Café

Little Fern Café et convida a un racó acollidor que es converteix en el teu santuari d’estudi a Barcelona. Amb una decoració única i tocs bohèmis, ofereix una atmosfera relaxant amb llum natural que il·lumina cada racó. Acompanya les teves sessions d’estudi amb cafè de primera qualitat, pastes i menjars deliciosos.

A més, també és un punt de trobada per a estudiants i professionals. Amb un ambient amigable, pots establir connexions, compartir idees i fins i tot organitzar sessions d’estudi col·laboratives. Aprofita aquest espai comunitari per fer créixer la teva xarxa i intercanviar coneixements. Situat al cor del barri de Gràcia, Little Fern Café és fàcilment accessible i rodejat d’activitats culturals i altres llocs d’interès.

Horari: Tots els dies de 9:00 a 16:00.

Adreça: C/ de Pere IV, 168, 08005 Barcelona

Web: http://www.littleferncafe.com/

Interior de Little Fern Café amb decoració senzilla i acollidora. Les parets estan pintades de blanc i hi ha plantes verdes a les taules i als prestatges. Hi ha una comensal al fons de la saleta.
Interior Little Fern Café

Café Cometa

Café Cometa, situada a Poble Sec, ofereix un equilibri perfecte entre l’ambient ideal per a l’estudi i una experiència gastronòmica excepcional. Una decoració minimalista i opcions gastronòmiques excepcionals, aquesta cafeteria et convida a concentrar-te en els teus estudis amb comoditat.

Amb grans finestrals que deixen entrar la llum del sol, aquesta cafeteria brinda una atmosfera brillant i estimulant. Trobaràs un racó amb vistes agradables que afavoreix la relaxació i et permetrà connectar amb el teu entorn mentre gaudeixes d’una tassa de cafè exquisit. 

Horari: Dilluns tancat. De dimarts a divendres de 9:00 a 19:00. Dissabte i diumenge de 10:00 a 20:00.

Adreça: C/ del Parlament, 20, 08015 Barcelona

Web: cafecometa.com

Interior Café Cometa on es veuen diferents comensals. L'imatge está enfocada cap al carrer, per on entra bona llum natural i ajuda a un ambient més acollidor.
Interior Café Cometa

La propera vegada que necessitis una cafeteria a Barcelona amb llum natural per posar-te al dia amb els apunts, avança cap a una d’aquestes cafeteries amb encant de Barcelona. On no només trobaràs un cafè excepcional, sinó també un ambient amb llum natural que et convidarà a posar-te còmode i deixar fluir la teva concentració a preus baixos amb endolls per poder-te mantenir connectat.

Com el resultat d’una tassa de cafè, la decoració cuidada i la llum natural poden convertir una cafeteria en un lloc perfecte per estudiar o treballar. Aquesta combinació de factors fa que aquests llocs per estudiar a Barcelona siguin més que simples espais on s’ofereixen cafés; sinó que són refugis per als amants de l’estudi i la tranquilitat.

A més, les cafeteries amb llum natural a Barcelona no només milloren l’ambient sinó que també té beneficis evidents per a la salut mental i el benestar general.

Finalment, si voleu un pla gratuit a Barcelona el primer diumenge de cada mes no dubteu en consultar el nostre post: Museus gratis de Barcelona el diumenge | Guia per a universitaris

Related Post